VİDEOLARIN PORNO İÇERİKTE OLUP OLMADIĞINI ŞİKAYET ESASINA GÖRE VE RASTGELE KONTROLLE BELİRLEYEN YOUTUBE, BU GÖRÜNTÜYÜ BİR SÜRE SANSÜRLEMEYİNCE...
Size KEY ödemesi yapılacak mı?
HEMEN ARKASINDAN DA EŞİ KALP KRİZİ GEÇİRDİ AMA KURTARILDI: Doktorların 1.5 saatlik tüm çabalarına rağmen kurtarılamadı
KİTAPTAN HABER: Şafak Altun ve Cenk Sarıoğlu, "Türk Popüler Tarihinde İlkler" adlı kitapta, ilk otomobilden ilk siyasi açlık grevine, ilk popstardan ilk seks filmine kadar merak edilen birçok konuda Türkiye'nin 'ilk'lerini yazdı.
İngİltere 11 yaşındaki kızı Sasha Bennington’ı lolita görüntüsüne kavuşturmak için her ay 600 dolar harcayan kadını konuşuyor
Sinan Şamil Sam ile İtalyan boksör Paolo Vidoz arasında yapılan IBF ünvan maçının ardından olaylar çıktı.
Hurşit Tolon ile Şener Eruygur'un tutuklandıkları TCK maddesi, ÖMÜR BOYU AĞIRLAŞTIRILMIŞ MÜEBBET'i öngörüyor Bu düpedüz yıldırma ve sindirme harekatı oldu artık. Şemdinli davasında Büyükanıt Paşamıza yapamadıklarının devamı niteliğinde. Orduyu susturma işi ABD ve Ab nin emri ile içerideki işbirlikçilerle sürmekte. Bütün bunların sonucunda Ülkemizin nereye gittiği ve götürüldüğü açık seçik ortada. Hala sessiz kalacaklar var mı? nerede "Ne mutlu Türküm" diyenler?
Bugün bir beldede ASKERİ DARBE olduğu sanıldı: Jandarma beldenin AKP'li belediye başkanı dahil 38 kişiyi özaltına aldı Eeeeee kolay mı? Fazla uykuculara Asker nöbette olduğunu hatırlatıyor işte. Darısı diğer uyuttuklarını sananların başına demek gerekir.
Serdar Turgut, Tayyip Erdoğan'ın Rahmi Bey’e çok ayıp ettiğini düşünüyor Insanlari ayristirmak ayip degil'ki bu bir medeniyet meselesi!!ki Turkiye Cumhuriyetinin % 99 musluman bir toplum olarak degerlendirdigimizde bu tur soylemler musluman mahallesinde salyangoz satmaya benzer. Basbakanin elestirisimi Ayip???Ya ozunuzu taniyacaksiniz yada kimliginizi aciklayacaksiniz!
Hurşit Tolon ile Şener Eruygur'un tutuklandıkları TCK maddesi, ÖMÜR BOYU AĞIRLAŞTIRILMIŞ MÜEBBET'i öngörüyor Bakalim ne olacak bu isin sonu?Ari kovanina parmak sokmak her yigidin harc'i degil!Devami bende boyle 50-60 kisilik bir tutuklama degil 100 bin uzeri gibi olabilir dusuncesi hakim oluyor..Nedenini kucuk bir tirnak ici diyebilirimki.Bu orgut1919 lardan baslayan bir donusumun devami olup zamanla dejenarasyona ugrayip asli gorevi disinda olusumlari destekleyerek denize dusen yilana sarilir misali bir yanlisin icinde ulkeye zarar veren insanlarin ele gecirdigi bir teskilat olmustur. Ve sonucunada katlanacaklardir.