Erdoğan'dan flaş operasyon açıklaması

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kayseri'de yapılan toplu açılış töreninde teröristlerin çekilmemesi durumunda ABD'nin istediği 5 günlük süre dolduğu anda operasyonun devam edeceğini söyledi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kayseri'de toplu açılış töreninde konuşma yaptı.

Konuşmasında birçok konuyu ele alan Erdoğan, ABD ile yapılan 5 gün içerisinde oluşturulacak olan güvenlik koridoru anlaşması hakkında da önemli açıklamalar yaptı.

İşte Erdoğan'ın konuşmasından satır başları...

HANGİ ÇILGIN BİZE ZİNCİR VURACAKMIŞ?

Bu önemli günlerde Kayseri'den yükselen kararlılık sesi tüm dünyada yankılanıyor. Bir kez daha "Ya İstiklal ya ölüm" dedik. Soruyorum; hangi çılgın bize zincir vuracakmış?

Soruyorum, terör örgütleri mi bize zincir vuracakmış, terör örgütleriyle koyun koyuna yatanlar mı bize zincir vuracakmış, ellerinde yüz binlerce masumun kanı olanlar mı bize zincir vuracakmış?

YA EFENDİCE TANIYACAKLAR YA DA...

Anlaşılan o ki bunlar Türk milletini tanımıyorlar ama tanıyacaklar. Ya efendice tanıyacaklar ya da derslerini ala ala tanıyacaklar.

TERÖR KORİDORUNA İZİN VERMEYECEĞİZ

Baktık sınır tehdit altında kolları sıvadık. Harekat başladığı günden beri tuhaf tepkiler sergileniyor. Maalesef son 9 günde ülkemize karşı her türlü çirkinlik sergilendi.

Yüzlerdeki maskeler düştüğü için kimin kim olduğunu gördük. Halbuki yaptığımız iş net. Sınırımızdaki terör koridoruna izin vermeyeceğiz. 

120 SAAT BİTTİĞİ DAKİKA...

Olursa olur, olmazsa 120 saatin bittiği dakika kaldığımız yerden devam eder, teröristlerin başını ezmeyi sürdürürüz. Dün Trump'la görüştüm, Salı günü de Rusya'da Putin'le görüşeceğim.

Harekat bölgemizin bir kısmında Rusya korumasındaki rejim güçleri bulunuyor. Meseleyi Putin'le ele alacağız. Bir hal çaresi bulmamız lazım. Aynı durum orada da geçerlidir; olursa olur, olmazsa kendi planlarımızı uygulamaya devam ederiz.