Milli Dayanışma kampanyası Kaftancıoğlu'nu çıldırttı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın ulusa sesleniş konuşmasından açıkladığı Milli Dayanışma kampanyası CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu'nu çıldırttı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, kabine toplantısının ardından koronavirüsle mücadele kapsamından ulusa seslendi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, koronavirüsle mücadele kapsamından Milli Dayanışma kampanyasını duyurarak şu ifadeleri kullandı: 

Aldığımız her tedbirle devletimizin vatandaşın yanında olduğunu gösterdik. STK'ların ihtiyaç sahiplerine destek olduklarını biliyoruz. Devletin öncülük ettiğini gördüğümüz için milli dayanışma kampanyası başlatıyoruz. Biz Bize Yeteriz Türkiyem Kampanyası'na bir yardım hesabı açıldı. Kısa mesaj numaraları üzerinden de bağış yapılabilecek. Amacımız yevmiye ile geçimini sürdüren kesimler başta olmak üzere, alınan tedbirlerden dolayı mağdur olan dar gelirli vatandaşlarımıza yardım sağlamaktır.

İhtiyaç sahibi vatandaşlarımızı belirleyip bu yardımları kendilerine süreceğiz. Muhtarlarımızı da devreye alarak kampanyada toplanan paraları en doğru şekilde yerine ulaşmasını temin edecek. Kampanyaya şahsım olarak 7 aylık maaşımı bağışlayarak açıyorum.

KAFTANCIOĞLU RAHATSIZ OLDU

Milli Dayanışma kampanyasından rahatsız olan CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu resmi Twitter adresin yaptığı açıklamada, "83 milyonun yıllardır işşizlik fonu, vatandaşın vergileri, sosyal dayanışma fonuna verdiği paralar nasıl iç edildiyse artık, şimdi de vatandaşına İBAN veren İBAN’la da kalmayıp böylesi bir dönemde faizle borç! veren bir anlayış SOSYAL DEVLET mi o da ne?" ifadelerini kullandı