Fenerbahçe'de, Ömer Faruk Beyaz şoku!

Fenerbahçe Sportif Direktörü Emre Belözoğlu'nun sözleşmesi biten genç oyuncusu Ömer Faruk Beyaz ilgili açıklamaları taraftarı ve yönetimi şok etti.

Fenerbahçe'de Ömer Faruk Beyaz krizi yaşanıyor. Sportif direktör Emre Belözoğlu'nun nadir yetişecek yetenek ve yıldız gözüyle baktığı 17 yaşındaki oyuncu, sezon sonu sözleşmesinin sona ermesiyle takımdan ayrılma kararı aldı. 15 yaşından bu yana Fenerbahçe A takımıyla idmanlara çıkan ve zaman zaman resmi maçlarda da görev alan genç oyuncu ile ilgili Emre Belözoğlu'nun yaptığı son açıklama, ayrılık sürecini doğrular nitelikte. 

'Fenerbahçe'nin kendisine verdiği mukavelenin örneği yok'

Ömer'e verdiklerin karşılığını alamadıklarını belirten Belözoğlu, "Ömer Faruk Beyaz benim için çok değerli bir oyuncu. Üzüldüğüm nokta, Fenerbahçe'nin yarın bir gün tarihi anlatıldığında “En genç kaptan” olarak Ömer Faruk yazacak. Süreç olumlu gitmiyor, olumlu bitecek gibi de gözükmüyor. Fenerbahçe'nin kendisine verdiği mukavelenin bence bir örneği yok. Ne yazık ki verdiğimiz değerin karşılığını bulduğumuzu düşünmüyorum." ifadelerini kullandı.