Galatasaray'ın yıldızı Falcao ne zaman dönecek? Fatih Terim merak edilen sorunun cevabını verdi

Çaykur Rizesipor maçını kendi evinde 2-0 yenerek Real Madrid karşılaşması öncesinde moral bulan Galatasaray'da gözler dünya yıldızı Radamel Falcao çevrildi.

Çaykur Rizespor'u kendi evinde 2-0 yenerek Şampiyonlar Ligi öncesinde moral depolayan Galatasaray'da herkes Real Madrid maçına odaklanmış durumda.

Kafalardaki en büyük soru ise Galatasaray'ın Monaco'dan yüksek bedelle aldığı fakat sakatlığı sebebiyle günlerdir sahalardan uzak olan Radamel Falcao'nun oynayıp oynamayacağı...

Rizesipor maçı sonrasında basın açıklaması yapan tecrübeli teknik adam Fatih Terim, maç hakkında değerlendirmeler yaptı. Ayrıca Falcao konusuna da değinen Terim, yıldız forvetin ne zaman döneceğini açıkladı.

İşte Fatih Terim'in açıklamalarından satır başları...

OYUNU DOMİNE ETTİK

"Bugün herkes elinden geleni yaptı ve formasının hakkını vermek için uğraştı. beraber oynama kültürünü artırmamız lazım. Değişikliklere ayak uydurmamız lazım. İkinci yarı başında bir top haricinde pozisyon vermedik. Bu bizim için sevindirici. Çok pozisyon bulduk, oyunu domine ettik. Bu da istediğimizdi. Bunu daha çok geliştirmemiz lazım." 

GALATASARAY GİBİ OYNARSAK...

"Real Madrid maçı buradaki gibi olmayacak. İspanya'da Real Madrid ile oynamak kolay değil, Burada olmadığı gibi.. Ama orada daha zor olacak. Galatasaray çıkıp Galatasaray gibi oynarsak neler olacağını görüyoruz. Çıkacağız ve elimizden geleni yapacağız." 

FALCAO EN AZ 10 GÜN YOK

 "Falcao, Real Madrid maçında oynamayacak ama yarın sabah İspanya'ya tedavisi için gidecek. 10 gün ya da daha fazla bizimle olamayacak. Sonrasına bakacağız"