ÇALIŞMA HAYATI

Emekli bayram ikramiyeleri ne zaman ödenecek açıklandı! İşte emekli ikramiyeleri ve zamları için tarih

Emekli maaşlarıyla ilgili beklenen son dakika haberi geldi. Emeklilerin bayram ikramiyesi için tarih belli oldu. Ödemeleri 10 günlük periyoda yayılarak yapılacak olan emekli bayram ikramiyesi için Bakan Zehra Zümrüt Selçuk açıklama yaptı. İşte o tarih...

Emeklilerin bayram ikramiyelerinde ödeme tarihi netleşti! Bakan Zehra Zümrüt Selçuk, yaklaşık 12 milyon emeklinin Ramazan Bayramı ikramiyelerinin 7-11 Nisan tarihleri arasında ödeneceğini açıkladı.

Emeklilerin bayram ikramiyelerinde ödeme tarihi netleşti! Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, yaptığı açıklamada "Emeklilerimizin Ramazan Bayramı ikramiyelerini 7-11 Nisan tarihleri arasında veriyoruz." ifadelerini kullandı.

ÖNLEMLER ALINIYOR
Bankalarda yığılma olmasını engellemek için ödemeler kimlik numaralarına göre farklı tarihlerde yapılacak. İkramiyeler, 10 günlük periyoda yayılarak yatırılacak. Emekliler, Nisan ayının ilk yarısında ödemeleri almış olacak.

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, ikramiyeleri emeklilerin bankalara yığılmasını engellemek için kimlik numaralarına göre dağıtacaklarını belirterek, "Sokağa çıkma kısıtlaması olduğu için ona dair önlemler de alıyoruz" dedi.