ÇALIŞMA HAYATI

Sağlık Bakanlığı atama sonuçları 2020 açıklandı mı? Sağlık Bakanlığı 14 bin personel alımı kura sonuçları

Sağlık Bakanlığı 14 bin personel alım için başvurular kapandı. Sonuçları merak eden binlerce aday 'Sağlık Bakanlığı atama sonuçları 2020' şeklinde aramalar yapmaya başladı. İŞKUR üzerinden başvuru yapan adayların bir diğer merak ettiği konu ise Sağlık Bakanlığı personel alımı kura sonuçları... Peki Sağlık Bakanlığı atama sonuçları 2020 ne zaman açıklanacak? Kura ne zaman çekilecek? İşte merak edilen soruların cevapları...

Sağlık Bakanlığı'nın alacağı 14 bin personel için başvuruları İŞKUR il müdürlükleri ve ‘www.iskur.gov.tr' internet adresinden yapıldı. Kısa sürede binlerce başvuru gelirken, başvuran adayların heyecanlı bekleyişi şu sıralarda 'Sağlık Bakanlığı 14 bin personel atama sonuçları 2020 açıklandı mı?' sorusuna dönüşmüş durumda. Adaylar merakla kura sonuçlarını bekliyor. Peki 'Sağlık Bakanlığı işçi alımı kura sonuçları ne zaman açıklanacak?' Detaylar sizler için hazırladığımız haberimizde...

SAĞLIK BAKANLIĞI ATAMA SONUÇLARI 2020 

Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) il müdürlükleri veya ‘www.iskur.gov.tr' aracılığıyla başvuru yapanların beklediği, Sağlık Bakanlığı'na temizlik hizmetleri, koruma ve güvenlik hizmetleri ve klinik destek elemanı alımı için yapılacak kura çekimi bugün gerçekleştirilecek. Şimdi gözler Sağlık Bakanlığı kura sonuçlarında.

SAĞLIK BAKANLIĞI İŞÇİ ALIMI KURA SONUÇLARI

Corona virüs salgını ile mücadele kapsamında kura salonuna katılımcı alınmayacak. Kura sonuçları aynı gün saat 20.00' den sonra https://iscisonuc.saglik.gov.tr internet adresinden ilan edilecektir.

KURA ÇEKİMİ NE ZAMAN YAPILACAK?

Sağlık Bakanlığı kura sonuçları, 8 Nisan 2020 tarihinde Ankara'da yapılacak olan çekiliş sonrası açıklanacak. Kura çekiliş saatleri 09-18 arasında olacak.

Kura sonuçlarının noter onaylarının tamamlanması ve listelerin derlenip online sisteme yüklenmesinin ardından 9,10,11 Nisan tarihleri içerisinde erişime açılması bekleniyor.