ÇALIŞMA HAYATI

Sağlık Bakanlığı personel alımı kura çekimi ne zaman, nasıl yapılacak?

Sağlık Bakanlığı bünyesinde çalıştırılmak üzere 10 bin 998 temizlik görevlisi, 2 bin güvenlik görevlisi (silahsız), bin klinik destek elemanı ve 2 aşçı alımları için başvuralar kapandı. Sağlık Bakanlığı işçi alımı sonuçları adayların merak konusu oldu. Birçok aday internet üzerinden 'Sağlık Bakanlığı personel alımı kura çekimi ne zaman?' şeklinde aramalar yaparak cevabını merak ettiği soruyu sordu. Peki Sağlık Bakanlığı 14 bin personel alımı kura çekimi ne zaman yapılacak?' Detaylar haberimizde!

Sağlık Bakanlığı personel alımı kura sonuçları merak konusu oldu. Sağlık Bakanlığı bünyesinde çalışmak üzere alınacak olan 14 bin personel için başvuru yapan binlerce aday kura çekiminin ne zaman yapılacağını soruyor. Peki Sağlık Bakanlığı 14 bin personel alımı kura çekimi ne zaman, nasıl yapılacak? Detayları sizler için haberimizde derledik...

SAĞLIK BAKANLIĞI PERSONEL ALIMI KURA ÇEKİMİ NE ZAMAN?

Sağlık Bakanlığı tarafından taşra teşkilatında farklı görevler için alınacak olan 14 bin işçinin kura sonuçları başvuran adayların en merak ettiği konu oldu. Sağlık Bakanlığı personel alımı kura çekimi 8 Nisan tarihinde ve 09-18 saatleri arasında yapılması planlanıyor. 

KURA SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

Sağlık Bakanlığı 14 bin personel alımı için yapılan kura çekiminin hemen sonrasında listelerin toparlanıp sisteme geçirilmesinin ardından sonuçların açıklanacağı internet adresinin 9-10-11 Nisan tarihlerinde erişime açılması bekleniyor.

NASIL YAPILACAK?

Sağlık Bakanlığı tarafından alınacak olan personellerin kura çekiminde ihtiyaç duyulan hizmet türleri ve mesleklere göre alımlar il düzeyinde karşılanacak. Başvurularda, kişilerin Adrese Dayalı Nüfus Kayıt Sistemi'nde kayıtlı olan adresleri dikkate alınacak.

Yorumlar
Günün Manşetleri