ÇALIŞMA HAYATI

THY'den öğrencilere iş imkanı! İşte tüm şartlar...

Türk Hava Yolları, "Anadolu İstasyonları Part-Time Öğrenci İstihdam Programı" kapsamında üniversite öğrencilerine yarı zamanlı iş imkanı sağlıyor. Şartlar ne? Kaçıncı sınıflar başvurabiliyor? İşte merak edilen soruların cevapları...

Türk Havayolları yalnızca üniversite öğrencilerine yönelik iş alımı ilanı yayınladı. 6 ay sürecek programa başvurmak isteyenler için son tarih ise 1 Mart. 

Programa yalnızca üniversite 3. sınıf öğrencileri başvurabiliyor.

Samsun Üniversitesi'nde programı anlatana THY İstihdam Uzmanları Cihan Turan ve Yunus Bağırmaz, Havacılık ve Uzay Fakültesi'nde öğrencilerle buluştu. THY istihdam uzmanları, öğrencilerden gelen soruları da yanıtladı.

SON BAŞVURU TARİHİ 1 MART

Part-time istihdam programının 6 ay süreceği, programın sonunda başarılı olan ve havacılık sektöründe çalışmaya uygun olan öğrencilerin, THY'de istihdam edilmek üzere değerlendirilebileceği belirten THY İstihdam Uzmanı Cihan Turan, öğrencilerin bu programa ilgi duymalarının kendileri için faydalı olacağını ve 17 Şubat'ta başlayan part-time istihdam programı başvurularının, 1 Mart'ta sona ereceğini ifade etti.

Yorumlar
Günün Manşetleri