DÜNYA

BAE Prensi'ne Umman Sultanı'ndan tavır

Sürekli Türkiye ve Erdoğan karşıtı söylemleri ile ön plana çıkan Birleşik Arap Emirlikleri Veliaht Prensi Muhammed bin Zaid, taziye için ziyaret ettiği Umman'ın yeni Sultanı Heysem bin Tarık bin Teymur el Said'inin tavrı karşısında şok oldu..

Bulunduğu her platformda Cumhurbaşkanı Erdoğan'a karşı söylemleri ile tavır koyarak Türkiye düşmanlığı güden Birleşik Arap Emirlikleri (BAE) Veliaht Prensi Muhammed bin Zaid el Nahyan, beraberindeki heyetle birlikte Umman Sultanı Kabus bin Said'in vefatı üzerine ülkeye bir başsağlığı ziyareti gerçekleştirdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın geçtiğimiz hafta kendisine ve Umman halkına Arapça taziye mesajı gönderdiği yeni Sultanı Heysem bin Tarık bin Teymur el Said'in nezaketen ağırladığı BAE Veliahtı Zaid karşılaştığı tavır karşısında adeta şoka uğradı.

Yeni Sultan'a uzattığı eli havada kalan veliaht prens, yanında uzaklaşmak isteyen Sultan Said'in kolundan tutarak zorla elini sıkmasını sağladıktan sonra apar topar bulunduğu ortamı heyeti ile birlikte terk etmek zorunda kaldı.

Mekanı terk etmek zorunda kalan BEA Veliaht Prensi, Umman Sultanı Said'in kendisine eşlik etmemisi üzerine ikinci bir şok daha yaşadı.. Söz konusu olayın yaşandığı video gündeme bomba gibi düştü.

bae veliahtı umman veliahtı

Yorumlar 2 Yorum
Günün Manşetleri