DÜNYA

BAE Prensi'nin aşırı doz uyuşturucudan öldüğü kesinleşti

İngiliz mahkemesi, geçtiğimiz temmuz ayında Londra’da ölü bulunan Birleşik Arap Emirlikleri Prensi Şeyh Halid bin Sultan el Kasımi’nin ölüm sebebinin yüksek doz uyuşturucu olduğunu doğruladı.

Birleşik Arap Emirlikleri (BAE) yönetiminde yer alan Şeyh Sultan bin Muhammed el Kasımi'nin oğlu Şeyh Halid bin Sultan el Kasımi, geçtiğimiz temmuz ayında Londra’daki lüks dairesinde ölü bulunmuştu.

GÜNLERCE SÜREN PARTİLER DÜZENLİYORDU

İngiliz polisinin, Kasımi’nin Knightsbridge semtindeki çok sayıda uyuşturucu bulmasının ardından İngiliz basını, Londra’da moda sektörünün içinde olan prensin, düzenli olarak uyuşturucu ve eskortların da bulunduğu, tüm hafta sonu boyunca süren partiler düzenlediğini öne sürdü.

Kasımi’nin, cinsel ilişki süresini uzatması için yüksek miktarda metamfetamin de aldığını iddia eden İngiliz basınının iddiaları, İngiliz mahkemesininden açıklanan rapor sonrasında doğrulanmış oldu.

prens

CİNSEL GÜCÜ ARTIRICI İLAÇ SAPTANDI

Westminster Mahkemesi’nin konuya ilişkin yürüttüğü soruşturma sonucunda yayınlanan raporda, Şeyh Halid bin Sultan el Kasımi'nin cinsel isteği artırma amacıyla kullandığı aşırı dozda uyuşturucu sebebiyle yaşamını yitirdiği kesinleşti.

Prens'in kanında yüksek miktarda kokain ve cinsel gücü artırıcı kimyasal madde bulunduğu belirlendi.

EN SON ERKEK ARKADAŞIYLA UYUŞTURUCU ALIRKEN GÖRÜLDÜ

Dr. Susan Patterson tarafından hazırlanan toksikoloji raporunda, el Kasımi'nin kanında 300 mg GHB tipi uyuşturucu saptandığı bilgisi verildi. Soruşturma raporunda, Şeyhi son gören kişinin Yohan Escobar adında bir erkek olduğunu ve birlikte uyuşturucu kullandıklarını detayı yer aldı.

prens

Yorumlar
Günün Manşetleri