DÜNYA

Bill Gates koronavirüs için felaket tellallığı yaptı! Bakın ne zamana kadar sürecekmiş...

Geçtiğimiz günlerde kurucusu olduğu Microsoft şirketinden istifa eden ABD'li iş adamı Bill Gates, koronavirüs tehdidinin 2021 yılının sonuna kadar süreceğini söyledi.

Koronavirüs salgınının dünyayı kuşatmadan önceki açıklamalarıyla şüpheleri sütüne çeken Microsoft şirketinin kurucusu ABD'li iş adamı Bill Gates, sürekli koronavirüs ile ilgili açıklamalarda bulunuyor.

Geçtiğimiz günlerde Wuhan'da bulunan bir laboratuvar ile olan ilişkisinin ortaya çıkması salgın ve Bill Gates arasında bir ilişki olup olmadığı yorumlarına sebep olmuştu. Bill Gates son yaptığı açıklamada karamsar bir tablo çizerek salgının 2021 yılının sonuna kadar etkisini devam ettireceğini söyledi.

'AŞININ GELİŞTİRİLMESİ EN AZ 1 YIL SÜRER'

Amerika'da PBS televizyonuna açıklamalarda bulunan Gates, koronavirüs aşısının geliştirilip kullanıma sunulmasının en az bir yıl süreceğini belirterek aşı bulunmadan hayatın normale dönemeyeceğini; özellikle çok sayıda insanın katılımıyla yapılan etkinliklerin gerçekleştirilmesinin mümkün olmadığını savundu.

ÇİN'İ ÖRNEK GÖSTERDİ

Koronavirüs sonrasında hayatın nasıl olacağını anlamak için Çin'in iyi bir örnek olduğunu dile getiren Gates, "Çin'de insanlar işe geri dönmeye başladı ama maske takmak zorundalar. Sokaktaki insanların vücut sıcaklığı sürekli kontrol ediliyor. Büyük spor etkinlikleri yapmıyorlar" ifadelerini kullandı.

ÇOCUKLARIN DURUMU ÖNÜMÜZDEKİ ZAMANLARDA ANLAŞILACAK

Hayata dönüşün yaş gruplarına göre kademelendirilebileceğini belirten Bill Gates, "Çocukların hastalığı ne kadar yaydığı önümüzdeki dönemde daha net anlaşılacak. Eğer risk yüksek değilse çocuklar sınıf ortamında ders yapmaya daha önce başlayabilir" dedi.

Yorumlar 3 Yorum
Günün Manşetleri