DÜNYA

Bir öksürük 35 bin dolara mal oldu

ABD'nin Pensilvanya eyaletinde markette bir kadının yiyeceklerin üzerine öksürmesi üzerine ''koronavirüs bulaşmış olabilir'' korkusu ile 35 bin dolar (224 bin TL) değerindeki ürünü çöpe atıldı.

ABD'nin Pensilvanya eyaletindeki market sahibi, bir kadının yiyeceklerin üzerine kasten öksürmesi üzerine, koronavirüs bulaşabileceği korkusu ile 35 bin dolar değerindeki ürünü çöpe attı.

Hanover kasabasında bir market zincirinin ortaklarından Joe Fasula'nın sosyal medya üzerinden paylaştığı videoda, kadın müşterilerden birinin gıda ürünlerinin üzerine kasıtlı olarak öksürdüğü görüntüler yer aldı.

Çalışanların hızla marketin dışına çıkardığı kadının daha sonra polis tarafından tutuklandığı öğrenildi. Market sahibi ise olayın ardından koronavirüs korkusuyla marketindeki 35 bin dolarlık ürünü çöpe attı.

Hanover Emniyet Müdürü Albert Walker, akli dengesinin yerinde olup olmadığının netleşmesinin ardından kadın hakkında suç duyurusunda bulunmayı planladıklarını belirtti. Market sahibi Fasula, kadına Kovid-19 testi yapılması gerektiğini belirtti.

Yorumlar
Günün Manşetleri