DÜNYA

Donald Trump'tan Biden'a mektup

ABD eski başkanı Donald Trump, bir Beyaz Saray geleneğini yerine getirerek yeni başkan Joe Biden'a mektup bıraktı. Mektubun içinde yazılanlara dair resmi bir açıklama gelmezken içinde ''Kazandığımı biliyorsun Joe...'' yazdığı iddia edildi.

ABD Başkanı Donald Trump, 3 Kasım 2020’de yapılan seçimleri kaybetmesinin ardından bugün görevini rakibi Joe Biden’a devrediyor.

GELENEĞİ YERİNE GETİRDİ

Daha önce yaptığı açıklamada, Biden’ın yemin törenine katılmayacağını ifade eden Trump, eski Başkan'ın, halefine iyi dilekler ve tavsiyeler sunduğu bir mektup bırakması geleneğini ise yerine getirdi.

MEKTUP BIRAKTI

Biden’ın başkanlık yeminine saatler kala Beyaz Saray’a el ele veda eden Trump ve eşi Melania Trump, Biden ve eşi Jill Biden'a mektup bıraktı.

HOŞGELDİNİZ YAZDIĞI SÖYLENDİ

Trump'ın halefi Biden'a bıraktığı mektubun içeriği belirsizliğini korurken, Melania Trump'ın Jill Biden için bıraktığı mektupta kısaca “hoş geldiniz” yazdığı belirtildi.

BAŞKA BİR İDDİA DAHA VAR!

Mektubun içeriğine dair resmi bir açıklama yapılmazken Eski Başkan Donald Trump'ın mektubun içine "Biliyorsun Joe, ben kazandım." yazdığı iddia edildi.

Yorumlar
Günün Manşetleri