DÜNYA

Dünya şokta! Koronavirüs onun eseri mi? Wuhan'daki labratuvarın sahibi Bill Gates çıktı!

Dünya bu iddiayı konuşuyor! Geçtiğimiz günlerde kurucusu olduğu Microsoft'tan istifa eden Bill Gates ile koronavirüs salgını arasındaki ilginç ilişki... Bill Gates'in 5 yıl önce yaptığı tuhaf konuşma dinleyenlerin akıllarına hemen o soruyu getirdi: ''Dünyayı kasıp kavuran Koronavirüsü (Covid-19) Bill Gates mi üretti?'' Bİll Gates'in Wuhan'daki labratuvarı ne iş yapıyor? Tüm bu soruların cevaplarını haberimizde derledik...

Dün Microsoft’taki görevlerinden istifa eden dünyanın en zengin adamı Bill Gates’le ilgili bomba bir iddia gündeme geldi. 

 Milyonlarca insana “Dünyayı kasıp kavuran koronavirüsü Bill Gates mi üretti” sorusunu sorduran sebep ise Gates’in 5 yıl önceki konuşması ve sonrasında yaptıkları oldu.

'ASIL SORUN NÜKLEER SAVAŞ DEĞİL VİRÜSLERDİR'

Bill Gates, 5 yıl önceki bir konuşmasında, "Dünyayı tehdit eden ve toplu ölümlere yol açabilecek asıl sorun nükleer savaşlar değil virüslerdir. Salgınlarla mücadeleye yapılan yatırımın silahlara yapılan yatırımın yanında hiçbir şey olması asıl risktir..." diyor.

MİCROSOFT'TAN AYRILMA SEBEBİ SALGINLARLA MÜCADELE İÇİN AÇTIĞI VAKIF

Bill Gates dün Microsoft’taki tüm görevlerinden ayrıldı! Bundan sonraki yaşamını kendi adını taşıyan vakfın faaliyetlerine adıyacağını açıklamıştı! Vakıf, salgınlar, hastalıklar vb. felaketlerin önlenmesi üzerine çalışmalar yürütüyor!