DÜNYA

Koronavirüs üzerinden Müslümanları hedef gösterdiler!

Dünyanın önde gelen meydana kuruluşlarından olan BBC, CNN, The New York Times koronavirüs salgını üzerinden Müslümanları hedef gösterdi.

Çin'in, Wuhan kentinden ortaya çıkan ve 109 ülkeye yayılan koronavirüs salgını dünya basınında geniş yer bulmaya devam ediyor. Henüz tedavisi bulunamayan virüs başta Çin, İran ve İtalya'da olmak üzere çok sayıda kişinin hayatını kaybetmesine neden oldu. 

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın yaptığı açıklamaya göre ülkemizde 1 kişide koronavirüs vakasına rastlandı.

CNN'DEN KARA PROPAGANDA

ABD'nin uçuş yasağı getirdiği ülkeler arasında Türkiye'nin olmamasına rağmen New York Times gazetesinin internet sitesi bu haberi Türkiye'den fotoğraflarla servis etti.

Ancak söz konusu rezalet bununla sınırlı kalmadı, New York Times'a ülkenin uluslararası medya kuruluşu CNN de katıldı. CNN hem ulusal hem de uluslararası edisyonlarında söz konusu korona haberini yine Türkiye'den bir cami fotoğrafı ile servis etti.

Amerikan medyasının bu manipülatif haberinin hemen ardından Avrupa medyası da hedef şaşırtmak amacıyla aynı algı operasyonlarına katıldı.

İngiliz medyası da turizm sezondan hemen önce Avrupa'da kontrolsüz şekilde yayılan korona salgınını, virüsün sıkça görüldüğü İtalya ya da Almanya'dan bir fotoğrafla sunmak yerine yine Türkiye'den bir cami fotoğrafı ile okurlarına duyurdu.

Batı medyasında yer alan bu eşzamanlı manipülatif haberler, batı dünyasının Türkiye ve İslam karşıtı bu organize kötülüğü de bir kez daha gözler önüne sermiş oldu!

İşte o skandal manşetlerden bazıları

Yorumlar 1 Yorum
Günün Manşetleri