DÜNYA

Kuzey Kore lideri Kim Jong-Un ölümün pençesinde!

Kuzey Kore Lider Kim Jong-un ile ilgili çok çarpıcı bir son dakika haberi geldi. CNN Internatıonal'da yer alan habere göre; Kim Jong-un geçirdiği bir ameliyat sonrası toparlanamadı ve hayati tehlikesi bulunuyor.

Kuzey Kore Lideri Kim Jong-un ile ilgili Amerikan medyasından dünyayı sarsacak bir son dakika iddiası geldi. Kim Jong-un'un obezite, sigara tüketimi ve aşırı çalışma nedeniyle bir ameliyata alındığı belirtildi. 

 Ameliyat sonrası Kim Jong-un'un kendine gelemediği ve hayati tehlikesi bulunduğu öne sürüldü. CNN Internatıonal haberi ABD'li bir yetkiliye dayandırarak verdi.

Haberde Kuzey Kore Liderinin en son 4 gün önce bir toplantıda görüntü verdiği ve daha sonra hiçbir şekilde görüntülenemediğine de yer verildi.

AŞIRI SİGARA TÜKETİMİ, OBEZİTE VE ÇOK FAZLA ÇALIŞMA...

Sık sık nükleer füze denemeleri, ilginç kararları ve Donald Trump ile restleşmeleri ile gündeme gelen Kuzey Kore Lider Kim Jong-un'un aşırı sigara tükettiği, düzensiz beslenmeye bağlı obezite ve çok fazla çalışmak nedeniyle yorgunluğa bağlı belirtileri olduğu, bu nedenlerden dolayı ameliyata alındığı öne sürülüyor.