DÜNYA

Paşinyan Avrupa'yı Türkiye'yle tehdit etti! Viyana kapılarında beklersiniz

Türkiye'nin Azerbaycan'ı ele geçirdiği gibi küstah bir ithamda bulunan işgalci Ermenistan'ın başbakanı Paşinyan, Avrupa'dan yardım almak amacıyla Türkiye ile alakalı dikkat çeken bir açıklamaya imza attı.

Ermenistan Başbakanı Nikol Paşinyan, Türkiye'nin Azerbaycan'ı ele geçirdiğini ve onun yerine tüm kararları aldığını iddia etmeye devam etti.

Terör örgütü PKK ile iş tutan Ermenistan Başbakanı Nikol Paşinyan hiç sıkılmadan Türkiye ve Azerbaycan'ı terör kelimeleriyle eşleştirmeye çalıştı Alman Spiegel'e açıklamasında, Türkiye'nin Dağlık Karabağ'daki çatışmaya müdahalesiyle ilgili iddiaları değerlendirdi.

İşte Ermensitan Başbakanı'nın ve destekçisi 'sözde soykırım' lobisinin kanal kanal gezerek son dakika olarak servis ettirdiği haberin ayrıntıları:

TÜRKİYE'NİN AZERBAYCAN'I ELE GEÇİRDİĞİNİ İDDİA ETTİ

Paşinyan, "Türkiye'nin Azerbaycan devletini ele geçirme sorununun çözümünü görüyoruz. Artık Azerbaycan kendi geleceğiyle ilgili kararlar almıyor, onun yerine bunu Türkiye yapıyor" ifadesini kullandı.

AVRUPA ÜLKELERİNİ 'TÜRKİYE' İLE TEHDİT ETTİ

Türkiye'nin Dağlık Karabağ konusundaki duruşunu, Akdeniz dahil genel dış politikası bağlamında değerlendirilmesi gerektiğini söyleyen Ermeni Başbakan, "Bu politikanın içine teröristler ve paralı askerler çekiliyor. Uluslararası toplum ve özellikle de Avrupa bunu değerlendirmeli. Eğer bunu yapmazsa Türkiye'yi, böyle bir yayılmacı politikasıyla Viyana kapılarında bekleyebilir" diye konuştu.

Yorumlar 3 Yorum
Günün Manşetleri