DÜNYA

Rusya'nın Esed'e verdiği hava savunma sistemleri böyle imha edildi

Türkiye'nin İdlib'de başlattığı operasyonlar kapsamında 3 binden fazla rejim unsuru etkisiz hale getirilirken Rusya tarafından Esed'e verilen 2 adet hava savunma sistemi TSK tarafından böyle imha edildi...

İdlib'de verdiğimiz 36 şehidimizin ardından Suriye rejimine yönelik başlatılan Bahar Kalkanı Operasyonu kapsamında birçok düşman unsur yerle yekzan edildi.

Elektronik harp ve SİHA'ların milli koordinasyonu rejime ait Rus yapımı hava savunma sistemleri Pantsir-S1 (SA-22) ve BUK-M2'nin (SA-17) başarıyla imha edilmesini sağladı.

ANKA-I DİJİTAL İSTİHBARAT YAPTI

Elektronik Harp ve İstihbarat Sistemleriyle (ELINT VE COMINT) donatılan ANKA-I insansız hava aracı Türkiye sınırları içerisinden hava savunma sistemlerine yönelik sinyal istihbarat ve kestirme faaliyeti yürüttü.

KORAL DİJİTAL SAVAŞ GÖREVİNİ YERİNE GETİRDİ

KORAL, hava savunma sistemlerine karşı elektronik destek ve elektronik harp faaliyeti yürüttü. "Elektronik destek" ve "elektronik taarruz" sistemlerinden oluşan KORAL Mobil Elektronik Harp Sistemi, hedef radarların karıştırılması, aldatılması ve iş yapamaz hale getirilmesini sağlıyor.

Bir elektronik destek aracı ve 4 elektronik taarruz aracından oluşan Koral, askeri araçlara entegre ediliyor, geniş bir frekans bandında çalışabiliyor. 200 kilometreye kadar etkili olabilen Koral, hedefi sıkı bir şekilde takip ediyor, düşman unsurların silahlarını etkisiz hale getiriyor. Ayrıca, modern teknoloji ile haberleşip bilgi almalarını engelliyor.

BAYRAKTAR TB2 SİHA'lar YOK ETTİ

Bayraktar TB2 SİHA'lar filolar halinde Suriye sınırına girerek rejime ait Rus yapımı Pantsir-S1 ve BUK hava savunma sistemlerini MAM-L akıllı bombaları ile imha etti.

Yorumlar 2 Yorum
Günün Manşetleri