DÜNYA

Sivilleri vurduran Paşinyan ağlamaya başladı! Teknolojik kapasitemiz aynı olmayabilir

İşgal altındaki topraklarını bir bir geri almaya başlayan Azerbaycan ordusu karşısında ne yapacağını şaşıran Ermenistan Başbakanı Paşinyan, verdiği bir röportajda teknoloji bakımından Azerbaycan ile aynı kapasitede olmadıklarını itiraf etti.

Azerbaycan ve Ermenistan hattında çatışmalar devam ederken Ermenistan ordusunun uğradığı hezimetle ilgili Ermenistan Başbakanı Nikol Paşinyan'dan yeni bir itiraf geldi. Paşinyan "Azerbaycan’ın kullandığı yüksek teknolojili silahlara karşı bir şansınız var mı?" sorusuna itiraf gibi bir yanıt verdi.

''AYNI KAPASİTEYE SAHİP DEĞİLİZ''

Alman Bild Gazetesi’nden Paul Ronzheimer ’in sorularını yanıtlayan Ermenistan Başbakanı Nikol Paşinyan, “Ermenistan’ın ve Ermeni halkının kendilerini savunmaya kararlı olduğuna inanıyorum. Kendi ürettiğimiz yüksek teknoloji ekipmanlarımız var. Aynı kapasiteye sahip olmayabiliriz. Ancak bu teknolojileri öz savunmamız için de geliştirmeyi planlıyoruz" ifadelerini kullandı.

GERGİN, UYKUSUZ VE TEDİRGİN...

Bild Gazetesi Muhabiri Ronzheimer, görüşmenin Ermenistan’ın başkenti Erivan’daki Başbakanlık resmi konutunda gerçekleştiğini ve görüşme boyunca Başbakan Paşinyan‘ın gergin ve uykusuz olduğunu, cepheden gelen kayıplarla alakalı tedirgin olduğunu ifade etti.

Yorumlar 1 Yorum
Günün Manşetleri