DÜNYA

Trump: Onu dinleseydim 6. dünya savaşındaydık

ABD Başkanı Donald Trump'ın azil duruşmaları devam ederken, eski Ulusal Güvenlik Danışmanı John Bolton'ın soruşturmada tanık olarak dinlenilmesi kararına çok sert tepki gösterdi.

ABD Başkanı Donald Trump'ın azil duruşmaları devam ederken, eski Ulusal Güvenlik Danışmanı John Bolton'ın soruşturmada tanıklık edeceği iddia edildi. Bunun üzerine ABD Başkanı Donald Trump, resmi Twitter hesabı üzerinden Bolton'a ateş püskürdü.

"6. DÜNYA SAVAŞI ÇIKARDI"

ABD Başkanı Donald Trump resmi twitter hesabından yaptığı paylaşımda, "Yıllar önce Birleşmiş Milletler elçiliği için onay alamamış, o zamandan bu yana hiçbir iş için onay alamamış adam Senato onayı istemeyen bir iş için bana gelip 'yalvardı', ben de birçok kişinin 'Yapmayın efendim' demesine rağmen bu işi ona verdim. TV'de yanlışlıkla 'Libya Modeli' dedi ve birçok hatalı yargıda bulundu. Kovuldu çünkü açık konuşmak gerekirse onu dinlemiş olsaydım şimdi 6. dünya savaşındaydık. İstifa ettikten hemen sonra çirkin ve gerçek dışı bir kitap yazdı. Tüm Gizli Ulusal Güvenlik Sırları. Bunu kim yapardı?" ifadelerine yer verdi.

Yorumlar
Günün Manşetleri