DÜNYA

Trump'ı kendine tanrı edinen Hindistanlı çay içerken öldü

ABD Başkanı Donald Trump'ı rüyasında gördükten sonra yaptığı Trump heykeline tapınmaya başlayan Bussa Krişna, ailesiyle birlikteyken öldü.

Koronavirüse yakalanan ABD Başkanı Donald Trump’ın iyileşmesi için iddiaya göre 4 gün boyunca yemek yemeyen Hindistanlı Bussa Krişna, Pazar günü ailesiyle çay içerken kalbinin durması sonucu hayatını kaybetti.

''TRUMP'IN KORONAVİRÜSE YAKALANDIĞINI DUYUNCA DEPRESYONA GİRDİ''

Yemekten kesilmiş: 33 yaşındaki Krişna’nın kuzeni B Vivek, “Trump'ın koronavirüse yakalandığını duyduktan sonra ağır depresyona girdi. Düzgün bir şekilde yemek yemiyordu. Hastaneye kaldırdığımızda doktorlar öldüğünü söyledi. Nedeni de kalp durması" diye konuştu.

TRUMP TAPINAĞI KURMUŞTU

Ancak ölüm nedeninin Krişna’nın Trump için tuttuğu oruçla ilişkili olup olmadığı belirtilmedi. 

Krişna, ABD'de emlak ve reality şov krallığından başkanlığa sıçramış Trump'a 4 yıl önce rüyasında gördüğünden beri tapındığını söylemişti. Evini de Trump tapınağına çeviren Krişna, ABD Başkanı’na karşı duygularını dile getirmişti.

''DİĞER TANRILARI BIRAKIP ONA DUA ETMEYE BAŞLADIM''

"Ona olan sevgim hürmete dönüştü. Bu bana muazzam mutluluk veriyor. Dolayısıyla diğer tanrıları bırakıp ona dua etmeye başladım." diyen Krişna, bu sene evini yeniden dekore ederek Trump'ın doğum gününü de kutlamıştı.

"TRUMP'A TANRI OLARAK TAPIYORUM VE YAKINDA ONUNLA BULUŞACAĞIMA İNANIYORUM"

Krişna geçen şubatta Hindistan’a ilk resmi ziyaretini gerçekleştiren Trump’la görüşmek istediğini belirterek, “Tanrım Hindistan'a geldiği için gurur duyuyorum. Trump'a tanrı olarak tapıyorum ve yakında onunla buluşacağıma inanıyorum. Terörle mücadelede önemli bir rol oynadı” demişti.

Putun ayağına kapanan Krişna, o dönemde, Trump'a tanrı olarak kabul ettiğinden dolayı akrabalarıyla başının belaya girdiğini ifade etmişti.

''BİZİ REZİL EDİYORSUN''

Kendisine "Bizi toplum içinde rezil ediyorsun" tepkisini gösteren akrabalarına "Siz nasıl Şiva'ya inanıyor ve tapıyorsanız, ben de Trump'a inanıyor ve tapıyorum. Hiçbirimiz diğerinin böyle yapmasını engelleyemez" yanıtını verdiğini anlatmıştı.

Yorumlar
Günün Manşetleri