EĞİTİM

Son Dakika! YÖK Başkanı Yekta Saraç son sınıf öğretmen adaylarına 'Hayırlı olsun' dedi!

Son dakika olarak bildirilen habere göre YÖK Başkanı Yekta Saraç'ın son dakika açıklamasında ''Öğrencilerimizin 5-6 hafta arasında okullarda uygulama çalışmalarına katıldıklarını da göz önünde tutarak, uygulama çalışmalarındaki eksikliklerin ‘ders, ödev ve dosya hazırlığı’ ile telafi edilebilmesine yönelik aldığımız kararı üniversitelerimize bildirdik. Hayırlı olsun" ifadelerini kullandı.

Son dakika olarak haber merkezlerine düşen gelişmelere göre YÖK Başkanı Yekta Saraç sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı son dakika açıklamasında “Öğretmen adayı olan son sınıf öğrencilerimiz tarafından bizlere iletilen taleplere yönelik, MEB ile de koordineli bir şekilde bu öğrencilerimizi rahatlatıcı yeni bir karar aldık. Öğrencilerimizin 5-6 hafta arasında okullarda uygulama çalışmalarına katıldıklarını da göz önünde tutarak, uygulama çalışmalarındaki eksikliklerin ‘ders, ödev ve dosya hazırlığı’ ile telafi edilebilmesine yönelik aldığımız kararı üniversitelerimize bildirdik” ifadelerini kullandı.

Yükseköğretim Kurulu Başkanı M. A. Yekta Saraç, resmi Twitter hesabından bir 'son dakika' paylaşımı yaparak üniversitelerde öğretimlerine uzaktan devam eden öğretmen adayı son sınıf öğrencilerine yönelik yeni bir karar alındığını açıkladı.

Yorumlar
Günün Manşetleri