EKONOMİ

Bankalarda bayram kredileri 3 bin TL'den başlıyor! Bankaların kredi kampanyaları

Ramazan Bayramı'na sayılı günler kala bankalar, kredi kampanyalarını bir bir açıklamaya başladı. Vatandaşlara büyük kolaylık sağlanılan bayram kredilerinde miktar 3 bin TL'den başlıyor. İşte kampanyalarını açıklayan bankalar...

Ramazan Bayramı’na girmemize sayılı günler kala bazı bankalar kredi kampanyalarını tek tek açıklamaya başladı. Kimi banka 3 ay taksit erteleme imkânı sunarken kimisi ise 60 aya varan vade sunuyor.

VAKIFBANK'TAN ÜÇ AY ÖDEMESİZ BAYRAM KREDİSİ 

VakıfBank’ın açıklamasına göre, geleneksel bayram kredisi ile desteklerine bir yenisini ekleyen banka, kredi için aylık yüzde 0.98 faiz oranı uygulayacak ve VakıfBank müşterileri, 3 ay ödemesiz dönemli krediden 60 aya varan vade seçenekleriyle faydalanabilecek.

3 BİN TL'DEN BAŞLIYOR 

Banka müşterileri SMS ile de krediye başvurabilecek. Bu kanaldan başvurularda, “KREDI” “TCKN” “AYLIK GELİR” bilgileri aralarında birer boşluk bırakarak 5724’e SMS gönderilmesi yeterli olacak. 3 bin liradan başlayacak kredi tutarı 125 bin liraya kadar yükseltilebilecek.

ÜST LİMİT 125 BİN TL'YE KADAR 

Açıklamada konuya ilişkin değerlendirmeleri yer alan VakıfBank Genel Müdür Yardımcısı Lütfü Çelebi, her zaman olduğu gibi bu kampanya ile öncelikle ihtiyaç sahiplerine rahat bir nefes aldırmayı hedeflediklerini bildirdi.