EKONOMİ

Emekliye müjde! Promosyon 2 bin 550 liraya çıktı

Emekli promosyon ücretlerinin miktarı geçtiğimiz günlerde belli olmuştu.Emekli maaşı ve promosyon miktarlarıyla ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Emekliye promosyon 2 bin 550 liraya çıktı

Bankalar promosyon miktarlarını yükseltmeye başladı. ING Türkiye, maaşını ING’den alan emekli maaş müşterilerine sunduğu nakit promosyon fırsatını 2 bin 550 TL olarak güncelledi. VakıfBank ta promosyonları yüzde 66 oranında yükseltti..

Kampanya kapsamında ING’li emekliler, sunulan 750 TL’ye varan nakit promosyona ek olarak, Turuncu Ekstra ile 750 TL harcama yaptıkları her ay için de 50 TL nakit promosyon alacak. Böylece 3 yıl için ek 1.800 TL promosyon, toplamda ise 2 bin 550 TL’ye varan nakit promosyon fırsatı sunulacak. 

 ING’li emekliler ayrıca Turuncu Ekstra programı kapsamında birikimlerinde ayrıcalıklı faizden yararlanabilecek, internet ve mobil bankacılıktan yapacakları para transferlerine ücret ödemeyecek.

ING Türkiye Bireysel Bankacılık Genel Müdür Yardımcısı Alper Gökgöz, “Emekli müşterilerimiz ING Telefon Bankacılığı ile doğrudan kendilerine özel müşteri temsilcilerimizden 7/24 hizmet alabiliyor. Ayrıca Destek Hesap ile maaş gününü beklemeden, hesabında para olmasa bile nakit çekebiliyor” bilgisini verdi.