EKONOMİ

Lütfi Elvan: Gece üçten önce bakanlıktan çıkmıyorum

Reform çalışmaları kapsamında göreve geldiği günden bu yana yoğun bir tempoya ayak uydurmak zorunda kalan Hazine ve Maliye Bakanı Lütfi Elvan, ''Gece üçten önce bakanlıktan çıkmıyorum. Gece geç saatlere kadar çalışıyoruz.'' ifadeleri kullandı.

Berat Albayrak'ın istifasının kabul edilmesiyle birlikte Hazine ve Maliye Bakanlığı'na getirilen Lütfi Elvan, çalışmalarına yoğun bir tempo ile başladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın reform seferberliğine tam katkı sunmak için Adalet Bakanı Abdülhamit Gül ile yoğun bir mesaiyi paylaşan Elvan, gece saat üçten önce bakanlıktan çıkmadan çalıştığını söyledi.

''GECE GEÇ SAATLERE KADAR ÇALIŞIYORUZ''

Gazeteci Abdülkadir Selvi, haberin detaylarını köşesinden şu ifadelerle paylaştı:

''Hazine ve Maliye Bakanı Lütfi Elvan ile Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, reformlar üzerinde çalıştıkları için adları, 'reformcu ikili'ye çıktı. İki bakan salı günü bir araya gelerek ortak bir çalışma yaptılar.

Dün iki bakanla da ayaküstü konuşma imkânım oldu. Lütfi Elvan, 'Gece üçten önce bakanlıktan çıkmıyorum. Gece geç saatlere kadar çalışıyoruz. Önümüzdeki günlerde sektör temsilcileri ile bir araya geleceğiz' dedi.''

Yorumlar
Günün Manşetleri