EKONOMİ

Temel ihtiyaç kredisi başvuru şartları neler? 6 ay ertelemeli temel ihtiyaç desteği kredisi ne zaman sonuçlanır?

Koronavirüs nedeniyle Vakıfbank, Halkbank ve Ziraat Bankası temel ihtiyaç desteği kredisi veriyor. Temel ihtiyaç kredisi 10 bin TL 6 ay ödemesiz ve ertelemeli kredi desteği sunuyor. Peki temel ihtiyaç kredisi başvuru nasıl yapılır? İhtiyaç kredisi ne zaman sonuçlanır? İşte tim detaylar...

Corona virüs nedeniyle hükümet peş peşe önlemler alırken temel ihtiyaç desteği de sunuyor. Bunlardan birisi de Vakıfbank Halkbank ve Ziraat Bankası temel ihtiyaç kredisi...
Peki bu Temel ihtiyaç desteği nedir? Temel ihtiyaç desteği başvurusu nasıl yapılır? 10 bin TL 6 ay ödemesiz ve ertelemeli kredi şartları neler?

6 ay ertelemeli bireysel temel ihtiyaç kredisi şartları, 10 bin liralık krediden faydalanmak isteyen vatandaşların araştırdığı husus oluyor. 36 ay vade ile verilecek olan bireysel ihtiyaç kredisi, 30 ay üzerinden taksitlendirilecek, 6 aylık kısım ise ödemesiz olacak. 

VAKIFBANK, HALKBANK, ZİRAAT BANKASI KREDİ BAŞVURUSU

6 ay geri ödemesiz 10 bin lira üst limitle ihtiyaç kredisi verecek olan Vakıfbank, Halkbank ve Ziraat Bankası, başvuruda bulunacak olan kişilerde aradığı şartları paylaştı.

İlk yapılan duyuruda 5 bin lira ve altında hane kazancına sahip olan kişilerin başvurabileceği belirtilen 6 ay ertelemeli ihtiyaç kredisi, 3 kamu bankasına yapılan başvuru ile çekilebiliyor.