GÜNDEM

Adliyeden çıktı, bu kez herkese küfretmeye başladı

Sosyal medyadan yayınladığı videoda 10 Kasım’da Anıtkabir’de slogan atan gençlere küfür ettiği iddiası ile gözaltına alınan işadamı bu kez tepeden tırnağa tüm AK Partililere küfür ve hakaretler savurdu.

Sosyal medyadan yayınladığı videoda 10 Kasım’da Anıtkabir’de slogan atan gençlere küfür ettiği iddiası ile gözaltına alınan şahıs adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Edinilen bilgilere göre, Mehmet A. isimli şahıs, sosyal medyada paylaştığı hakaret içerikli görüntü sebebi ile gözaltına alındı. 10 Kasım’da Anıtkabir’i ziyaret eden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan için slogan atan gençleri hedef alan Mehmet Avcı sosyal medya hesabından paylaştığı görüntüde gençlere küfür etti. 

Avcı hakkında başlatılan soruşturma gereği bugün gözaltına alınarak savcının karşısına çıktı. Ancak 8 dakika içinde verdiği ifade sonrası adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. 

Avcı adliyeden çıkar çıkmaz yeni bir video daha paylaştı ve bu kez AK Parti'ye mensup herkese aşağılık küfürlerle tekrar hakaret etmeye başladı.