GÜNDEM

Adnan Oktar'ın cezaevindeki şok görüntüleri!

İstanbul merkezli operasyonda tutuklanan Adnan Oktar'ın, cezaevinden son görüntüleri ortaya çıktı. Adnan Oktar'ın saçlarını yeniden siyah rengine boyatması ve aşırı şekilde zayıflaması dikkatlerden kaçmadı.

Kedicikleri ile kendine ait kanalda vur patlasın çal oynasın bir hayat süren Adnan Oktar, cezaevine düşünce dağılmıştı. Saçlarının akları ortaya çıkan Adnan Oktar, yeni görüntülerinde kendine ayar çekmiş görünüyor. Saçlarını boyatan Adnan Oktar, bu haliyle objektife yansıdı. 

Adnan Oktar ve grubuna yönelik İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yaklaşık 10 ay önce yapılan operasyon kapsamında önce Oktar'ın da aralarında bulunduğu 168 kişi, 2. dalgada ise 7 kişi tutuklanmıştı. Saçlarını yeniden siyaha boyattı Beyazlayan saçlarını yeniden siyaha boyatan Adnan Oktar'ın kilo verdiği dikkatlerden kaçmadı.

Adnan Oktar suç örgütü hakkında, suç işlemek amacıyla örgüt kurma, çocukların cinsel istismarı, cinsel saldırı, reşit olmayanla cinsel ilişki, çocuğun kaçırılması ve alıkonulması, cinsel taciz, şantaj, kişiyi hürriyetinden yoksun kılma, siyasi ve askeri casusluk, dini inanç ve duyguların istismarı gibi 30 ayrı suçtan işlem yapılmıştı.