GÜNDEM

Kıvanç Tatlıtuğ'u yargılayan hakimden skondal paylaşım

Sanatçı Kıvanç Tatlıtuğ'u yargılayan hakim, duruşma sonunda sanatçıyı hakim kürsüsüne çağırıp birlikte hatıra fotoğrafı paylaştı.

Kıvanç Tatlıtuğ’un, 2012 ve 2013 yılları arasında sahte fatura kullandığı iddiasıyla “vergi usül kanuna muhalefet” suçundan 6 yıldan 10 yıla kadar hapis istemi ile yargılandığı dava geçen hafta görülmüştü.  davada akıllara ziyan bir rezalet yaşandı.

Tatlıtuğ savunmasında, “Yargılanmamın sebebi olan faturaların sahte olması söz konusu olsaydı ben çok yüksek meblağlarla ödeme yapmazdım. Mali müşavirliğimi yapan şahsın bana sahte faturalar verdiğini bilmiyordum” diyerek beraatini istemişti.

Davanın Türkiye gündemine gelme nedeni ise Tatlıtuğ'un "Aylık gelirim 30 bin lira" demesiydi. Avukatı bu beyanın doğru olmadığını belirterek suçu üstlenmişti.

Ancak mahkeme bu kez çok daha farklı bir konuyla gündeme tekrar geldi. 

Mahkeme başkanı olarak Kıvanç Tatlıtuğ'u yargılayan hakime hanım, epey konuşulacak bir rezalete imza attı. 

HAKİM KÜRSÜSÜNE ÇIKARIP FOTOĞRAF ÇEKTİRDİ

Sosyal medyada paylaşılan bir fotoğraf ise çok konuşulacak cinsten. Çünkü söz konusu davanın hakimi Kıvanç Tatlıtuğ ile fotoğraf çektirdi.

Whatsapp hikayesinden bunu paylaşan hakim "Perşembe'nin sürprizi" notuyla paylaştı.

Kıvanç Tatlıtuğ'dan açıklama geldi

Kıvanç Tatlıtuğ ise sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, iddia edilenin aksine fotoğrafta yer alan kişinin kendi davasına bakan hakim olmadığını duyurdu.

Yorumlar
Günün Manşetleri