GÜNDEM

Burası Afrin, çocukların attığı slogana dikkat

AK Parti Kocaeli Gençlik Kolları Suriyeli yetim çocuklara yardım elini uzatarak yürekleri bir kere daha ısıttı.

AK Parti Kocaeli Gençlik Kolları, Suriyeli yetim çocuklara yardım elini uzatarak yürekleri bir kere daha ısıttı. Çocuklara bir tır dolusu oyuncak götüren AK Gençler, Kızılay aracılığıyla bir tır unu da ihtiyaç sahiplerine ulaştırdı.

AK GENÇLER SURİYELİ ÇOCUKLARA UMUT OLDU

Gençliklerine aldırmadan her daim insanların yanında yer almaya çalışan AK Parti İl Gençlik Kolları, bu sefer de Suriyeli yetim çocuklarının yüzünü güldürüp, yürekleri ısıttı. Tüm dünyaya örnek bir davranış sergileyen AK Gençler, Karamürsel’de bulunan Sevgi Evindeki çocukların bizzat yazdıkları mektupları, Suriyeli yetim çocuklara ulaştırdı.

AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Emre Kahraman ve yönetimi mektupların yanı sıra çocuklara tır dolusu oyunca da götürdü. Afrin ve Azez bölgelerine adeta çıkarma yapan AK Gençler, aynı zamanda Kızılay aracılığıyla bir tır unu da savaş mağdurlarına ulaştırdı.

YETİM ÇOCUKLARININ YÜZÜ GÜLDÜ

AK Gençler, ilimizde görev yapan AK Parti İzmir gençlik kolları eski başkanı, şu anda Kandıra’da öğretmenlik yapan Hasan Tandoğan öğretmenin mektubunu Afrin’deki ilkokul öğretmeni ve müdürü Yunus Şihnahsen’e teslim etti.

Konu hakkında açıklama yapan Başkan Kahraman, "İl yönetim kurulundaki arkadaşlarımız ile birlikte topladığımız unları Kızılayı’mız ile birlikte Suriye’de Afrin ve Azez bölgelerimize ulaştırmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Hasan öğretmenimizin yazdığı mektubu bölgedeki okulları ziyaret ederek, Yunus öğretmene ve öğrencilere ulaştırdık. Bir nebzede olsa onlara yanlarında olduğumuzu hissettirmeye çalıştık. Ne mutlu ki Allah bize o yetim çocuklarının yüzlerini güldürmeyi nasip etti" dedi.

Yorumlar
Günün Manşetleri