GÜNDEM

Cübbeli Ahmet'in Aziz Yıldırım'la Fenerbahçe anısı kırdı geçirdi

Cübbeli Ahmet Hoca katıldığı canlı yayında Silivri Cezaevi'ndeki anılarını anlattı. Cübbeli Ahmet'in Aziz Yıldırım'la olan anısı ise stüdyodakileri kırdı geçirdi.

Silivri Cezaevinde kaldığı dönemde Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım ile konuşup konuşmadığına ilişkin bir soruya yanıt veren Cübeli Ahmet, "Ben maç bilmem. Tam da Trabzon'da 'bu maçlara tutulmuşsunuz' gibi bir laf etmişim. Bu da buna çok sinirlenmiş. Sonra hapise girer girmez gece vakti, o da revire çıkıp bağırdı, 'Hoca şike mike der misin, gelirsin görürsün gününü' dedi. Sert çıkış yaptı! Ben de 'ne bileyim hangi takım' dedim" ifadelerini kullandı.

FENERBAHÇE İÇİN HACET NAMAZI KILDIM

Daha sonraki dönemde Aziz Yıldırım ile çok muhabbeti olduğunu aktaran Cübbeli Ahmet, Aziz Yıldırım'ın Fenerbahçe'nin kazanması için dua etmesini istediğini belirterek "'Bu maçı kazanmamız lazım, biz şike yapmadık'diyor. Ben de diyorum ki 'YaRabbi bizim huzurumuz için, o da mutlu olsun, biz de mutlu olsun'. Onun hatırı için hacet namazı kıldım. Ben hayatta hacet namazını kendi derdime kılmamıştım. Bana ne Fenerbahçe'den. Sonuç aldık. Ben secdedeyim, bağırıyorlar. Orada izleyenlerin hepsi Fenerbahçeli olmak zorunda. Baktım iki kere ses geliyor. Gol atmışlar. Aziz Yıldırım 'Bu sefer tutturdun' dedi." şeklinde konuştu.

Yorumlar
Günün Manşetleri