GÜNDEM

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Mahmud'a büyük jest

Afrika ziyareti kapsamında Cezayir'den Gambiya'ya geçerken uçakta gazetecilerin sorularını yanıtlayan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Elazığ depreminde enkaz altında kalan Dürdane Aydın'ı elleriyle çıkartan Suriyeli Mahmud ve ailesi için sürpriz bir açıklamada bulundu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Afrika ziyareti kapsamında Cezayir'den Gambiya'ya geçerken uçakta, gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bu adama -Kılıçdaroğlu- ne denir? Mahmud tırnaklarıyla kazıyor, kardeşimizi ve eşini enkazdan çıkarıyor. Sonra evinde ziyaret ediyor. Kardeşlik bu ama ne yazık ki Kılıçdaroğlu kardeşlik duygusu nedir bundan bir haber. Bu iş herkesin karı değil. Biz kardeşlik duygusuyla bugüne kadar bu mücadeleyi veriyoruz. Bu arada Fahrettin Bey Mahmut kardeşimize vatandaşlık verilebilir mi diye soruyor şimdi. Ne demek verilebilir mi? Tabii ki verilir. Verdik gitti. Burada okuyor. Türkçe de biliyor. " açıklamasında bulundu.

BİR MÜJDE DE DEPREM ZARAR GÖREN KOBİLERE

Erdoğan, "Depremden zarar gören KOBİ'lerimiz anlaşmalı bankalarda 100 bin TL'ye kadar bir yıl ödemesiz, 24 ay vadeli faizsiz kredi kullanabilecek." bilgisini paylaştı.

Yorumlar
Günün Manşetleri