GÜNDEM

Cumhuriyet Gazetesinin algı operasyonuna tokat gibi cevap!

Cumhuriyet gazetesinin korona virüsü üzerinden İstanbul Havalimanı'nı karalama kampanyasına Diriliş Postası Genel Yayın Yönetmeni Erem Şentürk'ten gibi cevap geldi.

Çin'in Vuhan kentinde yayılan koronavirüsü için tüm dünyada olduğu gibi Türkiye'de de bütün havalimanlarında önlem alınıyor. Ancak Cumhuriyet Gazetesi, İstanbul Havalimanı'na olan karşıtlığını bu kez de virüs algısıyla gündeme getirdi.

Salgının Türkiye ile özdeşleşmesi için İstanbul Havalimanı ve Türk bayraklı fotoğraf kullanan Cumhuriyet Gazetesi'ne sosyal medyadan binlerce tepki yağdı.

''SALGINLA TÜRKİYE'NİN ADI ÖZDEŞLEŞSİN DİYE...''

Bu olay üzerine Twitter hesaplarından binlerce mesaj atan vatandaşlar, ''Türkiye'nin adı salgınla özdeşleşsin diye bu görseli dijital hafızaya atıyorlar'' yorumlarında bulundular.

EN GÜZEL YANIT ŞENTÜRK'TEN GELDİ


Diriliş Postası Genel Yayın Yönetmeni Erem Şentürk de Cumhuriyet'in bu algısına gönderme yaptığı paylaşımında, Cumhuriyet gazetesi binasının fotoğrafını kullanarak "Yetkililer, Çin'de Wuhan korona virüsünden ölenlerin 26 kişiye yükseldiğini açıkladı. Bazı binalar karantinaya alındı." ifadelerini kullandı.

Şentürk'ün İngilizce yaptığı paylaşım çok sayıda beğeni aldı.

Yorumlar 4 Yorum
Günün Manşetleri