GÜNDEM

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu sert konuştu

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Almanya Dışişleri Bakanı Heiko Maas ile birlikte ortak bir basın toplantısı düzenledi. Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu ABD'li mevkidaşı Pompeo ile yaptığı görüşmenin detaylarını verdi. "Pompeo ile görüşmede de söyledim. Bu kişi bir teröristir" dedi.

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu ABD'li mevkidaşı Pompeo ile yaptığı görüşmenin detaylarını verdi.
"Pompeo ile görüşmede de söyledim. Bu kişi bir teröristir" dedi.

BENİM NİYE KOD ADIM YOK

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, kod adı Mazlum Kobani olan terörist başı Ferhat Abdi Şahin ile ABD'nin görüşmesine tepki göstererek, "ABD'nin Interpol tarafından aranan bir teröristle diyalog kurması kabul edilemez. Terörist olduğu zaten belli de. Her gün isim başka bir ismi çıkıyor. Teröristler kod adı kullanır. Bir insanın bir ismi olur benim niye başka ismim yok." dedi.

KOD ADINI TERÖRİSTLER KULLANIR

YPG'li terörist başı Mazlum Kobani'nin ABD yönetiminin görüşmesine tepki gösteren Çavuşoğlu, "ABD'nin Interpol tarafından aranan bir teröristle diyalog kurması kabul edilemez. Pompeo'ya anlattım ve Başkan Trump'la konuşacağını söyledi. Terörist olduğu zaten belli de . Her gün isim başka bir ismi çıkıyor. Teröristler kod adı kullanır. Bir insanın bir ismi olur benim niye başka ismim yok." dedi. 

Yorumlar
Günün Manşetleri