GÜNDEM

Dünya devlerinden başsağlığı mesajı yağıyor...

Elazığ'da büyük tahribata sebep olan depremin ardından Türkiye'nin her yerinden ve tüm çevrelerinden başsağlığı dilekleri yağıyor. Spor camiası da yaşanan acılara tepkisiz kalmadı. Dünya devlerinden de başsağlığı mesajları yayımlandı...

Elazığ'da merkez üssü Sivrice ilçesi olan 6,8 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Elazığ'da 5, Malatya'da 25 bina yıkıldı. Enkaz altında olduğu değerlendirilen 30 kişiyi kurtarma çalışmaları devam ediyor. Spor camiası, Elazığ ve çevre illerde hissedilen 6.8 büyüklüğündeki depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımız için başsağlığı mesajı paylaştı. Federasyonlar ve kulüplerin paylaştığı mesajlar şöyle;

FUTBOL FEDERASYONU: ACIMIZ BÜYÜK
Elazığ'ın Sivrice ilçesinde meydana gelen depremde can kayıplarımızın olduğunu derin bir üzüntü ile öğrenmiş bulunuyoruz. Ülkemizi yasa boğan depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet; vatandaşlarımızın ailelerine, yakınlarına ve milletimize başsağlığı, yaralılarımıza acil şifalar dileriz.

BASKETBOL FEDERASYONU
Elazığ'da meydana gelen depremde hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, depremden etkilenen tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiriz.

VOLEYBOL FEDERASYONU: BAŞIMIZ SAĞOLSUN
Elazığ ve çevre illerde hissedilen 6.8 büyüklüğündeki depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımızın olduğunu üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet diliyor, yakınlarına ve tüm milletimize baş sağlığı diliyoruz.