GÜNDEM

Fahrettin Altun: Bağdadi'nin ailesi gözaltında

İletişim Başkanı Fahrettin Altun Twiter hesabı üzerinden yaptığı açıklamada "Türkiye DEAŞ elebaşı Bağdadi'nin eşi de dahil olmak üzere bütün aile üyelerini gözaltına almış bulunmaktadır." ifadelerini kullandı.

İletişim Başkanı Fahrettin Altun resmi Twitter hesabı üzerinden yaptığı İngilizce paylaşımda, "Türkiye DEAŞ elebaşı Bağdadi'nin eşi de dahil olmak üzere bütün aile üyelerini gözaltına almış bulunmaktadır." dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan bugün yaptığı konuşmasında Bağdadi'nin eşinin yakalandığı şu cümleler açıklamıştı:

"İlahiyat camiasına çok büyük görev düşüyor. Her bir ilahiyatçımız bilgisiyle, duruşuyla, ibadetiyle örnek olma mecburiyetinde. İslam'ı kendimizden başlayarak önce ülkemizi sonra dünyayı kucaklayan bir rehber haline getirmemiz mükellefiyettir. Asrın idrakine söyletmeliyiz. Yüce ve pak dinimiz İslam'ı terörle, geri kalmışlıkla yan yana getirme projesini böyle bırakabiliriz. Bağdadi kendini tünelde imha etti. Biz de hanımını yakaladık. İlk defa bugün açıklıyorum. Kız kardeşini, eniştesini bunları yakaladık. Bu noktada çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Şu anda terör örgütüyle verdiğimiz mücadele güçlü bir şekilde yürütülüyor." 

Yorumlar
Günün Manşetleri