GÜNDEM

FETÖ'cü kadın, yolcuları uçağı patlatmakla tehdit etti

Sabiha Gökçen Havalimanı'nda Kıbrıs'a gitmek için kalkış hazırlıklarını yapan Pegasus hava yolu şirketine ait yolcu uçağında hareketli anlar yaşandı. ‘Ben FETÖ’cüyüm ve uçağı patlatacağım’ diye bağıran kadın gözaltına alındı.

NETHABER/ Sabiha Gökçen Havalimanı'nda Kıbrıs'a gitmek için kalkış hazırlıklarını yapan Pegasus hava yolu şirketine ait yolcu uçağında hareketli anlar yaşandı. ‘Ben FETÖ’cüyüm ve uçağı patlatacağım’ diye bağıran kadın gözaltına alındı.

SABAH SAATLERİNDE YAŞANDI

Edinilen bilgiye göre saat 06.45'te Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan Kıbrıs'a gitmek için kalkış hazırlıkları yapan yolcu uçağındaki kadın bir yolcu, bağırmaya başladı. Etrafındaki diğer yolcular duruma anlam veremedi. Kadını sakinleştirmek için yanlarına gittiklerinde korkunç bir tepkiyle karşı karşıya kaldılar.

BEN FETÖ'CÜYÜM UÇAĞI PATLATIRIM

Yüzü kapalı olan kadın yolcu,  'Ben FETÖ'cüyüm ve uçağı patlatacağım' diye bağırdı. Kadın yolcu uçaktan indirilerek uçakta bomba araması yapıldı. Aramaların sonucunda herhangi bir olumsuzluğa rastlanmayınca uçak rötarlı olarak hareket etti. 

ÖNCE SİGARA YAKTI SONRA TEHDİT ETTİ

Uçak tam kalmak üzereyken kadın bomba ihbarında bulundu. Olay yerine gelen görevliler uçağı tahliye ettikten sonra arama çalışmalarına başladı.

POLİSE VERDİĞİ İFADE ŞAKA GİBİ
Panik yaratan kadın yolcu, diğer yolcular tarafından sakinleştirilmeye çalışılırken, uçağa gelen polis ekiplerine de "Sizin FETÖ'cü olmadığınız ne malum" diye tepki gösterdi.

Kadının uçakta sigara yakması üzerine yolcular tahliye edildi. Kadın gözaltına alınırken, ilk ifadesinde "Şaka yaptım" dedi.