GÜNDEM

Hadi Özışık, Demirtaş güzellemesi yapanları Yasi Börü hatırlatmasıyla susturdu

Habertürk ekranlarına konuk olan İnternethaber Grup Başkanı Hadi Özışık, canlı yayında Selahattin Demirtaş güzellemesi yapan konukları Yasin Börü hatırlatmasıyla susturdu.

Selahattin Demirtaş'ın cezaevinde mağduriyet yaşadıklarını savunan konuklara İnternethaber Grup Başkanı Hadi Özışık, "İnsan haklarından bahsettiğiniz zaman yaşam hakkından da bahsedin. Burada insanlar yaşamlarını kaybediyor. İnsanların yaşam haklarını PKK'lı teröristler ellerinden alıyor. Demirtaş'ın ailesinin Diyarbakır'dan Edirne'ye giderken çektikleri zahmeti söylerken o Yasin Börü'nün ve ailesinin evladının mezarı başına gittiklerinde çektikleri acıları da anlatmanız gerekir. Onların da hukukunu savunun." serzenişinde bulundu.

"HDP'YE GÜZELLEME YAPARKEN EVLAT NÖBETİ TUTAN ANNELERİ UNUTMAYIN"

Diyarbakır HDP il binası önünde evlat nöbeni tutan aileleri hatırlatan Özışık, "Normalleşelim deniliyor. Selahattin Demirtaş'ın eşi Başak Demirtaş çok özledim diyor. Hakkıdır, özler eşini. Ama Esra Özcengiz'de diyor ki, 'Şehit kocamı çok özledim, çocuğum da çok özledi.' diyor. Bunların haklarını hukuklarını da savunmak gerekiyor. Burada HDP ile ilgili güzelleme yaparken orada 90 gündür eylem yapan ve PKK'nın elinden çocuğu geri gelsin diye göz yaşı döken anaların hukukunu da savunalım." şeklinde konuştu.

"DEMİRTAŞ DURDUK YERE TUTUKLANMADI"

Hadi Özışık, "Birileri Selahattın Demirtaş'ı durduk yere kulağından tutup cezaevine atmadı ya... İşlenen bir suç var ortada bir iddia var. Avukatları açıklıyor 6-8 Ekim olaylarından dolayı yargılanıyor. 2 gün önce yine hastalandı 4 tane mesaj yayımlandı." dedi.

Yorumlar 4 Yorum
Günün Manşetleri