GÜNDEM

İzmir’de minibüs fiyatlarına zam yapıldı

İzmir Minibüsçüler Esnaf Odası (İMOD), İzmir’de şehir içi dolmuş ücretlerine zam yapıldığını açıkladı.

İzmir Minibüsçüler Esnaf Odası (İMOD), İzmir’de şehir içi dolmuş ücretlerine zam yapıldığını açıkladı. Yapılan zamdan sonra indi bindi fiyatını 3 liradan 3 lira 50 kuruşa yükseldi.

ZAMIN BAHANESİ HAZIR

İzmir Minibüsçüler Esnaf Odası (İMOD), şehir içi minibüslerde ulaşım fiyatına 50 kuruşluk zam yaptı. Şehir içi minibüslerde geçerli fiyat tarifesinin en son geçen yıl kasım ayında düzenlendiği ifade edilirken, akaryakıt, servis ve yedek parça maliyetlerindeki artış nedeniyle fiyatın güncellenmesi ihtiyacının oluştuğu bildirildi. Tüm hatlarda ulaşım ücretlerine 50 kuruşluk zam yapılmasıyla 3 TL olan fiyatların 3 lira 50 kuruşa, uzun mesafe fiyatının ise 4 lira 25 kuruştan 4 lira 75 kuruşa yükseldiği belirtildi.

OTOBÜSEDE YAPILMIŞTI

Fiyat artışlarının geçmişte 2 yıla kadar uzadığını ifade eden Uğuz, İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin geçen ay otobüs ulaşımına zam yaptığını da hatırlattı.

ZAM YAPMAK ZORUNDAYDIK
Uğuz, otobüslerde indi bindi ücretinin 3 lira 56 kuruşa çıktığını söyleyerek, "Akaryakıt fiyatları, parça giderleri ve tamir masrafları sürekli artıyor. Bu artış söz konusu zammı zorunlu kıldı." dedi.

SU ZAMMI

İzmir'de, geçtiğimiz günlerde suya da yüzde 15 zam gelmişti.

Yorumlar
Günün Manşetleri