GÜNDEM

Kaftancıoğlu'nun iddialarına bir yanıtta Necati Özkan'dan

CHP İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu'nun kitabıyla ilgili 'eksik ve yanlış var' iddialarına RS FM'de Necati Özkan yanıt verdi.

İstanbul Büyükşehir Belediye Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun yerel seçim sürecini “Kahramanın Yolculuğu” adıyla kitaplaştıran kampanya direktörü Necati Özkan, CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftacıoğlu’nun eleştirilerine yanıt verdi. Özkan, “Konu nedir nasıl gelişti bilmiyorum ama sayın il başkanı Canan hanımı severim, takdir ederim. Meselenin ne olduğunu bilmiyorum. İnşallah öğrenirim ortada bir yanlışlık varsa o yanlışlığın ne olduğunu daha iyi kavrarım” dedi.

"Meselenin ne olduğunu bilmiyorum"

RS FM’de Atilla Güner’le Akşam Postası canlı yayınına konuk olan Özkan “Bugün ajandam çok doluydu. Bütün mesaim bir etkinlikte geçti. Dolayısıyla gündemim mesaim bunla geçti.  Konu nedir nasıl gelişti bilmiyorum ama sayın il başkanı Canan hanımı severim, takdir ederim. Meselenin ne olduğunu bilmiyorum. İnşallah öğrenirim ortada bir yanlışlık varsa o yanlışlığının ne olduğunu daha iyi kavrarım" diye konuştu.

Kaftancıoğlu ne demişti?

"Kahramanın hikayesini yazıyorum diyerek kahramandan daha çok kendilerini kahramanlaştırmaya çalışan profesyoneller bilsinler ki; yalan, yanlış ve eksik verilerle Genel Merkez iradesinin, CHP örgütlerinin ve İstanbul ittifakının emeğine hiç kimse saygısızlık edemeyecektir!

Yorumlar
Günün Manşetleri