GÜNDEM

Karatay yine ezber bozdu: Kelle paça için!

Yaptığı açıklamalar ile ezber bozan İç Hastalıkları ve Kardiyoloji Uzmanı Prof. Dr. Canan Karatay, zayıf olmanın sağlıklı olmak demek olmadığını belirterek önemli açıklamalar yaptı.

İç Hastalıkları ve Kardiyoloji Uzmanı Prof. Dr. Canan Karatay, yine çok önemli açıklamalar yaptı. "Adıyaman Gastronomi Fuarı" kapsamında düzenlenen "Karatay Mutfağı" konulu etkinlikte beslenme ile ilgili bilgiler verdi.

Canan Karatay, Geleneksel Türk Mutfağı’nın asırların süzgecinden geçtiğini işlem görmüş hiçbir yiyecek ve trans yağları barındırmadığını ifade etti.

Karatay: "Geleneksel Türk mutfağı işlem görmüş hiçbir yiyecek ve trans yağları içermez. Şifa, sağlık kaynağıdır. Doğal köy tereyağı vitaminlerin kaynağıdır. Doğal tereyağı, yeryüzünde bulunan en sağlıklı besindir. Karaciğerde yağlanma var ise göbekte yangın vardır. Doğal yağları tercih etmeliyiz. Doğal yağlar işlenmemiş olduğu sürece A, D ve E vitaminlerini içerir. Sonuç olarak hafıza, kaslar ve fiziği güçlendirir, ayrıca ömrü uzatır. Doğal kırmızı et, yumurta ve kelle paça kolesterolü yükseltmez, karaciğeri yağlandırmaz, kilo aldırmaz. Göbekteki yangını söndürür." dedi.

Yorumlar
Günün Manşetleri