GÜNDEM

Konya Valisi şimdi de camiye ayakkabıyla girdi!

Konya Valisi Cüneyit Orhan Toprak daha önce Öğretmenler Günü'nde yerel muhabiri, ''Birader sen öğretmen misin, öğretmen gibi otur” azarlamasıyla gündeme gelmişti. Vali bu kez de "galoş" ile isminden söz ettirdi.

24 Kasım Öğretmenler Günü için düzenlenen etkinliklerde kendisi konuşma yaptığı sırada öğretmen sandığı bir muhabiri bacak bacak üzerine attığı için, “Birader sen öğretmen misin, öğretmen gibi otur” sözleriyle azarlayan KonyaValisi Cüneyit Orhan Toprak, yine gündem oldu.

Cüneyit Orhan Toprak, 7-17 2019 tarihlerinde düzenlenecek olan Hz. Mevlana’nın 746. Vuslat Yıl dönümü Uluslararası Anma Törenleri kapsamında Şems-i Tebrizi Türbesi'ni ziyaret etti.

Ziyarette Çevre Bakanı Murat Kurum ile Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy ile birlikte çok sayıda bürokrat da yer aldı. Etkinlikler çerçevesinde restorasyonu tamamlanan Şems-i Tebrizi Cami ve Türbesi’nin de açılışı yapıldı.

konya valisi

AYAKKABILARINI ÇIKARMADI

Karar gazetesinde yer alan habere göre, açılışın ardından iki bakan ve protokol heyeti ayakkabılarını çıkarıp camiye girerek dua etti. Vali Çakır’ın ise ayakkabılarını çıkarmak yerine galoş giymeyi tercih etmesi ise dikkat çekti.

Yorumlar 14 Yorum
Günün Manşetleri