GÜNDEM

Küfürbaz işadamının yeni videoları tüyler ürpertti

AK Partililere yönelik küfürleriyle gündeme gelen işadamı Mehmet Avcı'nın her gün yeni bir videosu ortaya çıkıyor. Bugün ortaya çıkan video ürpertici...

Mehmet Avcı Anıtkabir'de Erdoğan lehine slogan atanlara ettiği küfürlerle gündeme gelmiş ve savcılık tarafından ifadeye çağrılmıştı.

Ancak 8 dakika içinde verdiği ifadeden sonra serbest kalan Avcı, bir video daha yayınlayarak, "8 dakikada serbest kalırım" diyerek yargıyı da töhmet altında bırakan çok daha ağır videolar yayınlamış ve ikinci kez gözaltına alınıp tutuklanmıştı.

Ancak Avcı'nın yayınladığı videolar bununla sınırlı değil. Ortaya çıkan yeni videosunda Mehmet Avcı, sokak ortasında topladığı insanlara "Sancak" adını verdiği bayraklar veriyor ve "Gidin teşkilatlanmanızı yapın ve benden haber bekleyin" diyor.

Görüntülerde Avcı'nın, "Bana ihanet etmeyeceğine dair söz veriyor musun?" diyerek insanlara Fetö tarzı bağlılık yemini ettirdiği görülüyor.

Acvı'nın bir başka videoda ise parktaki salıncakların urganlarını göstererek, "Zamanı gelince onların hepsini burada salıncaklarda sallandıracağım. Anladınız değil mi ne yapacağımı, onları burada sallandıracağım" dediği duyuluyor.