GÜNDEM

Melih Gökçek Moldovalı masör işine FETÖ'nün işi dedi

Ankara eski Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek için atılan Moldovalı masajcı iddiasına sosyal medya hesabı üzerinden cevap verdi.

Ankara eski Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in Moldovalı belediye iştirakinde işe alınan Moldovalı bir masajcıyı konutunda görevlendirdiği iddia edilmişti.

Gökçek'in Moldovalı masajcısına belediye iştirakından 3 bin 800 lira maaş verildiği öne sürüldü. Melih Gökçekbu iddialara ilişkin açıklama yaptı.
Eski Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) Başkanı Melih Gökçek döneminde ABB iştiraki Anket A.Ş. üzerinden işe alınan Moldova uyruklu Ana A’nın şirkette değil başkanlık konutunda görevlendirildiği öne sürüldü. Medyanın gündemini bomba gibi düşen iddiaya göre Moldovalı kadına 3 bin 813 lira maaş ödeniyordu.

BELDEN AŞAĞI İFTİRA 

Melih Gökçek'in yaptığı açıklama şu şekilde:

Kimlerin düğmeye bastığını biliyorum'Onların insanları itibarsızlaştırmak için her türlü ahlaksızca iftira atarak algı operasyonu yapmaktan çekinmeyeceğini de biliyorum. Belden aşağı iftira atmalarını bekliyordum.

Dün eşim hakkında SOS Vakfını ileri sürerek bizzat Mansur Yavaş'ın kendi ağzından iftiralar attılar, cevabı aldılar, rezil oldular, çıtları çıkmadı. Bakalım arkasından ne gelecek diye bekledim. Bugün medyaya bir haber düştü. 

DİPLOMASINDA TERAPİST YAZIYOR

Moldovalı Anket AŞ'da çalışan tercüman bir kadına diplomasında “Öğretmen manuel terapist” yazdığı için “Masör Gökçek'in evinde çalışıp, Anket AŞ’den maaş aldı” diye uydurma bir haber yaptılar. 

Akıllarınca söylediklerine insanları inandırmak için ta Şubat 2018'te işten atılan bu kadın hakkında Anket AŞ 25/11/2019 tarihli düzmece tutanak tutup, suçlama yaptı. Madem çalışmadı niye anlaşarak parasını verdiniz. 

BU İFTİRAYI ATAN FETÖ'cü
Bu iftirayı atan kişi anket Genel Müdürü Selçuk Coşkun. Selçuk Coşkun kim? Yurt dışına kaçan bir FETÖ'cünün işlerini takip eden kişi. Şimdi anladınız mı tezgahı.

Yorumlar
Günün Manşetleri