GÜNDEM

MHP'li başkana silahlı saldırı! Bir de not bırakmışlar...

Karaman'da MHP'li ilçe belediye başkanının aracına gece saatlerinde silahlı saldırı yapıldı. Saldırıyı düzenleyen kimliği belirsiz kişiler tarafından aracın üzerine bir de tehdit notu bırakıldı.

Kazımkarabekir İlçe Belediye Başkanı Recep Boyacıoğlu'nun Pazar Mahallesindeki evinin önünde park halinde buluna 42 K 3540 plakalı araca dün gece 01.30 sularında silahlı saldırı yapıldı.

Saldırıyı yapan kimliği belirsiz kişiler aracın üzerine ‘Seni son kes uyarıyoruz' yazılı bir not bıraktı.

Saldırı sonrasında araçta maddi hasar meydana geldi. Camları paramparça olan aracın etrafında güvenlik önlemleri alındı. Olayın ardında haber verilen polis ekipleri olay yeri incelemenin ardından salırganlar hakkında soruşturma başlattı.

Kazımkarabekir Belediye Başkanı Recep Boyacıoğlu yaşanan hadiseyle ilgili olarak şunları söyledi:

“Dün akşam evde misafirlerim vardı. Misafirlerimizi yolcu ettikten sonra uyumak için hazırlanırken dışardan gelen silah sesleri ile irkildik. Dışarı çıktığımızda aracımın kurşunlandığını gördüm. Hemen polise haber verdim. Olay yerinde inceleme başlattılar” 

PLAKASIZ GEZEN ARAÇTAN ŞÜPHELENİYOR

Başkan Boyacıoğlu, dün kendisine verilen bilgide şehir merkezinde plakasız bir aracın gezdiğini söyleyerek, “Şüpheli aracın bu olabileceği üzerinde duruluyor. Bizim beldemiz sessiz sakin bir beldedir. Bu saldırıyı kimin yapabileceğine dair bir fikrim yok. Biz işimizi yapmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Yorumlar
Günün Manşetleri