GÜNDEM

Nihal Olçok'tan dehşete düşüren 15 Temmuz sözleri

DW Türkçe'de Nevşin Mengü'nün sorularını cevaplayan Nihal Olçok 15 Temmuz'la ilgili çok tartışılacak sözlere imza attı.

15 Temmuz şehidi Erol Olçok'un eski eşi ve Abdullah Olçok'un annesi olan Nihal Olçok son günlerde yaptığı açıklamalarla adından bahsettiriyor. 

Nihal Olçok son olarak Nevşin Mengü'nün sorularına cevap verdi ve 15 Temmuz'la ilgili dehşete düşüren açıklamalarda bulundu. 

Nihal Olçok, 15 Temmuz gecesinin hemen ardından köprünün ve yollarının temizlenmesinin delilleri ortadan kaldırdığını söylerken "FETÖ'cüler'in de bizim de ortak bir paydamız var. İkimizin de delilleri yetersiz" dedi. 

İŞTE NİHAL OLÇOK'UN O SÖZLERİ

NİHAL OLÇOK


ABDULLAH'IN MEZARINI AÇTIRABİLİRİM

Adli tıptan onlarca insanın hapse atıldığı rapor beni bağlamıyor artık. Erol Olçok konusunda bir şey söyleyemem belki boşandım çünkü ama günün sonunda Abdullah'ın mezarını açtırmayla sonuçlansa bile ben bunu kabul ederim. 

Ben sabah çıktığımda yollar tertemizdi, yıkanmıştı. FETÖ'den yargılananların da bizim de yeterli delilimiz yok. İlk dönemde ben de dedim ki "millet çok huzursuz olurdu o kanlar falan. Davalardan sonra mobese kameraları çalışmıyor, kovanlar yok, o yok bu yok.

nihal olçok

Bu yüzbinlerce insanı temizlemenin devlete bir maliyeti olacak diye bunu bile hesaplıyordum. Abdullah'ın kanı helali hoş olsun diyordum ama gördümki o günde bugün de kaybeden benmişim."


Yorumlar 87 Yorum
Günün Manşetleri