GÜNDEM

Ordulu çocuğun Elazığ'a yazdığı duygu dolu mektup

Ordu Belediye Başkanı Hilmi Güler, Ordu'dan Elazığ'a gönderilecek olan yardımların içinden çıkan ve bir çocuk tarafından yazıldığını tahmin ettiği mektubu sosyal medya hesabından paylaştı.

Elazığ'da yaşanan depremin acıları hızlıca sarılmaya çalışılıyor. Memleketin dört bir yanında seferberlik hali hakim. Birçok belediye Elazığ için yardım kampanyası başlattı.

Vatandaşlar da bu kampanyalara yüksek bir katılım gösteriyor. Yiyecek ve giyecek yardımlarını kapsayan tırlar çoktan yola çıktı bile.

Lakin tüm bu yardımların yanında deprem sebebiyle ortaya çıkan birlik ve beraberlik ruhu duygusal anlar da yaşatıyor.

Ordu Belediye Başkanı Elazığ'a gidecek olan yardımların içinden çıkan ve kuvvetle muhtemel bir çocuk tarafından kaleme alınmış mektubu sosyal medya hesabından paylaştı.

CANINIZ YANARSA CANIMIZ YANAR!

İşte Ordu'dan Elazığ'a gönderilen ve okuyanların gözlerini yaşartan duygu dolu mektup:

''Elazığ'daki depreme çok üzüldük. Bİzleri sarsıntısı bile çok korkuttu. Siz ise yıkım yaşamışsınız. Canınız yanarsa canımız yanar. Keşke orada olup size kendi ellerimizle yardım edebilsek. O zaman belki içimiz daha rahat ederdi. Ama havalar soğuk diye hem battaniye koyduk hem de kardeşliğimizle içiniz ısınsın diye size bunu yazmak istedim. Umarım kaybolmaz ve okursunuz. Bizi yanınızda hissedin. Allah sizi çok korusun. Ordu'dan sizler için dua ediyoruz.''

Yorumlar 1 Yorum
Günün Manşetleri