GÜNDEM

Polisin Karabük'te yaya geçidi kontrolü yapma çabası olay oldu

Karabük'te görev başında olan polis memurları yaya geçidi hakkında halkı bilgilendirme şekilleri görenleri şaşırttı. Polis memurları dinlemeyenlerin peşinden koştu.

Karabük Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil Şube Müdürlüğü ve Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, kavşaklardaki yaya geçidini kullanmayanlara yönelik uygulama yaptı.

Karabük'ün işlek caddelerini bağlayan Güven Kavşağı’nda bulunan yaya geçitlerini kullanmayıp canlarını riske atarak yoldan karşıya geçmeye çalışan vatandaşları uyaran polis memurunun, dilinde adeta tüy bitti.

Polis memuru  “Trafiği engelliyorsunuz hem de sağlığınız hiçe sayıyorsunuz. Benim için değil sağlığınız için yaya geçidini kullanın.” diye vatandaşları uyardı.

ESPİRİLERİ İLE YÜZLERİ GÜLDÜRDÜ
Elindeki poşetteki balıkla karşıya geçen gençlere de "Hamsiyi sağlıklı yiyeceksiniz yaya geçidinden geçeceksiniz.’’ diyerek takıldı. Polis memuru, gencinden yaşlısına herkesi kurallara uymaları için saatlerce dil döktü. Polis memurunun tüm çabalarına rağmen bazı vatandaşların, yaya geçitlerini kullanmadıkları görüldü.

Yorumlar
Günün Manşetleri