GÜNDEM

Rothschild'den bomba yorum: Erdoğan Trump'ı yıktı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüşmesinin ardından ABD Başkan Yardımcısı Mike Pence, "Türkiye ile anlaşmaya vardık" açıklamasını yaptı. Rothschild ailesinin üyesi David Rothschild ise konuyla ilgili, "Erdoğan, Trump'ı yıktı." ifadelerini kulandı.

Barış Pınarı Harekatı sonrası Türkiye ile ABD anlaşmaya vardı. Küresel finans anlamında dünyadaki pastanın büyük dilimini elinde tuttuğu belirtilen Rothschild ailesinin fertlerinden David Rothschild, Türkiye ve ABD'nin anlaşmasının ardından sosyal medya hesabından dikkat çeken bir yorum yaptı.

ERDOĞAN TRUMP'I YIKTI

Türkiye ile ABD arasındaki anlaşmanını detaylarını ortaya çıkmasının ardından David Rothschild konuyla ilgili "Erdoğan Trump'ı yıktı." dedi.

ABD-TÜRKİYE ANLAŞMASI

ABD Başkan Yardımcısı Mike Pence ve ABD Dışişleri Bakanı Mike Pompeo'nun Ankara'daki temasları sonrasında varılan anlaşma ile Türkiye Suriye'nin kuzeyinde YPG'ye yönelik operasyonunu beş gün boyunca durdurma kararı almıştı.

Anlaşma uyarınca 120 saat içerisinde YPG, sınırdan 20 mil yani 32 kilometre güneye çekilecek. Ayrıca YPG'nin silahları toplanacak ve bölgede kurulacak güvenli bölge öncelikli olarak Türk Silahlı Kuvvetleri'nin kontrolünde olacak.

Yorumlar
Günün Manşetleri